Coaching testimonials

Ik heb enkele coachingssessies bij Mariëlle gedaan. Mariëlle (door)ziet snel patronen en liet mij zien hoe ik mijn eigen ‘verhaal’ in stand houd. Ze laat zich niet om de tuin leiden. Niet dat ik dat probeer te doen, maar het lukt mij geregeld om mijzelf om de tuin te leiden :-).
Mariëlle ziet, en gaat aan de slag met, (onbewuste) overtuigingen en biedt handvatten om ze te herkennen en te hanteren. In dagelijkse werkzaamheden en in contact met collega’s, leidinggevenden en mensen waaraan ik leiding geef.

Cees

————————

Mariëlle heeft mij geholpen bij de voorbereiding van een aantal lastige gesprekken in mijn werksituatie. Deze gesprekken hebben mij inzichten gegeven in mijn eigen gedrag en overtuigingen en me meer in mijn kracht gezet.  Met de handvatten die ik tijdens de gesprekken heb gekregen, heb ik het gevoel dat ik lastige situaties beter het hoofd kan bieden, zowel in het werk als privé. Belangrijkste les voor mij was dat je de ander niet kunt veranderen, alleen jezelf, en dat je eigen overtuigingen je vaak meer in de weg zitten dan de ander of de situatie zelf. Aan de hand van de vragen uit The Work die we tijdens de gesprekken hebben gebruikt, wordt dit heel duidelijk. Confronterend, maar heel leerzaam!

Inger van der Donk

————————

Op een rustige manier wordt je begeleid om stappen te ondernemen die je hoogst waarschijnlijk anders nooit had gemaakt. Het kost wel extra energie om dit te doen, uiteindelijk wordt je er wel sterker van.

Ook wordt je er bewuster van wat iemand wel of niet mag verlangen. En dat heeft me echt sterker gemaakt. Hier heb ik nu elke dag wat aan. Bewuster zijn van de vraag of ik iets echt wil of niet en daaruit een beslissing maken.

Kan niet zeggen dat ik het makkelijk vond om uit mijn comfort zone te treden, maar dat zal iedereen wel hebben. Ben wel assertiever geworden en stel nu zelfs Eisen (wie had dat gedacht). Ook kies ik wat het beste voor mezelf is en niet wat anderen er van denken.

KF

————————

Bijna anderhalf jaar geleden kon ik bij Mariëlle terecht voor coaching. Ik had vanaf het begin al wel het vertrouwen dat ik in goede handen was, maar had toch niet durven hopen dat Mariëlle over een waar arsenaal aan aanpakken beschikte waarmee we de vraagstukken die zich aandienden konden oppakken. Achteraf bezien is het coachingstraject met haar de basis geweest waarmee ik een moeilijke periode in m’n leven heb kunnen afsluiten en met een goed gevoel voor richting verder ben gegaan.

Anoniem

Groeien naar authentiek leven en werken