Ervaring en opleidingen

Voorstellen: ervaring en opleiding

Mariëlle Stokdijk
Mariëlle Stokdijk

Na een enerverend leven in de sport, wetenschap en de zorg sector, ben ik sinds 10 jaar zeer bewust van het belang van het leven en werken in dynamische balans.

Ik ben een authentieke persoonlijkheid met fijngevoeligheid voor de ander. Een persoon met realiteitszin die van vele situaties een succes weet te maken. Ik heb voldoende beoordelingsvermogen van processen en inhoud om ook te weten waar de grenzen liggen. Verder ben ik krachtig, gevoelig, sportief, analytisch en heb humor.

Sinds 2002 vervulde ik vele rollen in de zorgsector. Ik heb in ziekenhuizen en in de VV&T gewerkt als interim-, maatschaps- en projectmanager, als procesbegeleider, coach en mediator. Als organisatie-adviseur ondersteunde ik complexe verandertrajecten waarin veel belangen spelen (bijvoorbeeld fusie trajecten van maatschappen) en trajecten ter verbetering van de efficiëntie en kwaliteit. Ook cijfermatige onderbouwing van beleid reken ik tot mijn expertisegebied (business cases schrijven). Daarnaast heb ik ervaring als docent lichamelijke oefening, atletiektrainer, sportmasseur en als vrijwilliger in maatschappelijke functies zoals bestuurder van verenigingen en buddy werk.

Mijn uitgebreide profiel is te bekijken op Linked-In

Door mijn ervaring ben ik op de hoogte van wat er in de zorgsector speelt en kan ik uitstekend aansluiten bij (coachings)vragen van de zorgverlener of manager.

Opleidingen
Ik ben een leergierig persoon en heb vele opleidingen tot een goed einde gebracht:

  • Bewegingswetenschappen aan de VU, Amsterdam
  • Master of Business Administration (MBA) Nyenrode
  • Promotie onderzoek in het LUMC, bij Orthopaedie (Clinical Biomechanics of the shoulder and elbow)
  • Academie voor Lichamelijke opvoeding aan de HVA, Amsterdam
  • Effortless coaching (NOBCO erkende coachingsopleiding)
  • NMI opleiding tot Mediator en
  • vele interne cursussen op het gebied van projectmanagement en kennis van de zorgsector bij Plexus, leiderschapsprogramma Geleid Leiderschap
  • Sportcursussen (bijvoorbeeld sportmasseur, trainercoach B van de KNAU en een adventure instructeur opleiding)

Groeien naar authentiek leven en werken